Palandöken Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçeye bağlı okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

admin
admin
22 Eylül 2017 Cuma 19:34
Palandöken Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Belediyenin toplantı salonunda yapılan yardım dağıtım töreninde Başkan Bulutlar, öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıtarak, yeni eğitim öğretim yılında başarı diledi.

Bulutlar, burada yaptığı konuşmada, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 100 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirterek, "Belediye olarak daha önce tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına ilk etapta 100 çocuğumuzun kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik. İlçemizde dar gelirli ailelerimizin çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye ve diğer ihtiyaç duyulan yardımları sürdüreceğiz." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.