PALANDÖKEN BELEDİYESİ 50 BİN TON ASFALT SERDİ

Palandöken Belediyesi, 2016'yı adeta asfalt yılı ilan etti.

admin
admin
22 Kasım 2016 Salı 11:10
PALANDÖKEN BELEDİYESİ 50 BİN TON ASFALT SERDİ
Belediye, bu yıl içerisinde ilçedeki ulaşım ağları başta olmak üzere çok sayıda kamu kurum ve kuruluşun çevresini de asfaltladı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2016 yılında içerisinde serilen asfalt miktarının 50 bin ton olduğunu açıkladı.
Palandöken Belediyesi, asfalt uygulamalarında adeta bir devrim yaşattı. İlçede sadece bu yıl içerisinde serilen asfalt miktarı 50 bin tona ulaşırken, belediye, yollarla birlikte sağlık ocağı, okul, cami, site bahçeleri ile çevreleri ve yeni yerleşim alanlarını da asfalta doyurdu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçenin hali hazırda bir kent nüfusunu barındırdığını, ilaveten hem fiziksel hem de yaşamsal özelikleri itibariyle Palandöken'in birçok ilden bile büyük olduğuna dikkati çekerek, "Böyle bir yerleşim merkezini asfalta doyurmamak en büyük haksızlık olurdu" dedi. İlçede sadece 2016 yılında uygulanan asfalt miktarının rekora doğru koştuğunu dile getiren Başkan Bulutlar, "Belediye olarak sadece bu yıl içerisinde ilçemize 50 bin ton asfalt serdik. Asfalt uygulaması yaparken, ulaşım ağlarıyla da sınırlı kalmadık. İlçemizdeki camilerin, okulların ve sağlık ocakları, site bahçelerini ve çevrelerini de asfaltladık. Öyle ki, söz konusu mekanlar için sanki de kampüs oluşturduk" diye konuştu.
SİTE BAHÇELERİ VE YENİ YERLEŞİM ALANLARI DA ASFALTLANDI
Asfaltlama çalışması yaparken, insanların ikamet ettikleri mekanları da düşündüklerini kaydeden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "İlçemizde ne kadar site varsa, çevreleri tamamen asfalta kavuşturuldu. Yeni yerleşim alanlarını dahi toz ve çamurdan kurtardık. Ayrıca bu manada ilçe halkımızın takdirini kazanmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Mahalle muhtarlarımız ve sakinlerimiz, yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarından dolayı bizlere her fırsatta teşekkür dileklerini iletiyorlar. Sergiledikleri bu yaklaşımdan dolayı bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yılda da site bahçelerini asfaltlanmasına devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe merkezinde asfaltlama yaparken, mahalle köylerde de kilit taşı uygulamasına gittiklerini anımsattı. Bulutlar, "Belediyemizin sorumluluk alanındaki mahalle köylerin tamamındaki ulaşım ağları baştan başa kilit taşıyla kaplandı. Bir yandan ilçe merkezini asfalta doyururken, diğer yandan mahalle köylerimizin yollarını da nakış nakış işlemiş olduk" şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.