PALANDÖKEN BELEDİYESİ 25 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, tarafından ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara darbe terörüne karşı birlik olma adına meydanlar da demokrasi nöbeti için 25 bin Türk Bayrağı dağıttı.

admin
admin
16 Temmuz 2016 Cumartesi 22:16
PALANDÖKEN BELEDİYESİ 25 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, tarafından ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara darbe terörüne karşı birlik olma adına meydanlar da demokrasi nöbeti için 25 bin Türk Bayrağı dağıttı.  
GÜN AYNI BAYRAĞIN ALTINDA TOPLANMA GÜNÜDÜR
Ülke genelinde yaşanan darbe terörüne karşı birlik ve beraberliğimize kast eden FETÖ terörüne karşı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşları birlik olmaya meydanlara inmeye çağırdı. Başkan Bulutlar, mesajında, “Milletimiz, bundan önce karşılaştığı menfur olaylar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Yüce Allah’ım milletimizin kardeşliğini baki kılsın. Gün kardeşlik günüdür. Gün millet olma günüdür. Gün aynı bayrağın altında toplanma günüdür” dedi.
DARBE TERÖRÜNE OLAN TEPKİMİZİ TÜRK BAYRAĞIYLA DİLE GETİRECEĞİZ
Yaşanan Darbe terör olaylarına karşı Palandöken Belediyesi, ülke genelindeki huzur ve barış ortamının bozulmaması, darbe teröre karşı tepki göstermek adına, ilçe genelinde her iş yerine ve her vatandaşa Türk Bayrağı dağıtıldı. Türk Bayraklarını alan vatandaşlar, ya meydanlara indi yada iş yerleri ile evlerinin camlarına asarak, Darbe girişimin de bulunan FETÖ terörüne olan tepkilerini böyle dile getirdi.  Başkan Bulutlar, “Ülkemizde yaşanan darbe terörü olaylarıyla, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar, hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaktır. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olarak birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Birliğimizi bozmaya çalışan darbe terörü bir kere daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bugün gerçekten birlik olma günü, beraber olma günüdür” dedi. Vatandaşlar ise dağıtılan tük bayrağının ardına da, ”Belediye Başkanımızın bu duyarlı davranışını gerçekten takdirle karşılıyoruz. Başkanımızın bize gönderdiği Türk Bayraklarını alıp, Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ı dediği gibi meydanlar da demokrasi nöbeti tutacağız. Bayraklarımız dalgalanması için iş yerlerimizin camlarına asarak, Darbe teröre olan tepkimizi bu şekilde dile getireceğiz. Şehit olan, polisimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve ailelerine sabırlar diliyoruz” diye konuştular. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.