ÖZOĞLU PAŞA’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

admin
admin
02 Kasım 2016 Çarşamba 11:32
ÖZOĞLU PAŞA’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET
Bir süre önce Kolordu Komutanlığı görevine atanan Özoğlu Paşa, iade-i ziyaretleri kapsamında Aziziye Belediyesi’ne geldi. Başkan Orhan tarafından kapıda karşılanan Tümgeneral Özoğlu, daha sonra makama geçti. Tümgeneral Özoğlu ile Başkan Orhan makamda bir süre sohbet etti.
Tümgeneral Özoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Orhan, “Bir süre önce Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı görevine atanan Mehmet Özoğlu Paşa’ya ‘hayırlı olsun ve hoş geldiniz’ ziyaretinde bulunmuştuk. Kendisi de bizim bu ziyaretimize karşılık bir nezaket ve incelik göstererek iade-i ziyarette bulundular. Biz de ilçemiz hakkında genel bilgi verdik. Paşamıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde Özoğlu Paşamızın şahsında tüm ordumuza ve mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyorum.” dedi.
Tümgeneral Mehmet Özoğlu da, Başkan Orhan’a misafirperverliği için teşekkür ederek belediyeden ayrıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2016 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.