ÖZKILIÇ’TAN KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRÜ ALMAZ’A ZİYARET

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’ı makamında ziyaret etti.

admin
admin
10 Kasım 2016 Perşembe 23:35
ÖZKILIÇ’TAN KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRÜ ALMAZ’A ZİYARET
Tarihçi ve eğitimci Cemal Almaz’ın şehrin yetiştirdiği önemli bürokratlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Özkılıç, şunları kaydetti: “Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Cemal Almaz Beyefendiyi ziyaret ettik. Cemal Almaz ile birlikte şehrimizin kültür hayatı değişecek. Buna yürekten inanıyoruz. Medeniyetler şehri yıllardan beri kültür ve turizm noktasında gereken ivmeyi yakalayamamış ilimizdeki turizm destinasyonları gerekli şekilde tanıtılmamıştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendinin tanıtım noktasındaki çabaları takdire şayandır. Umuyor ve ümit ediyorum ki Başkan Sekmen ile birlikte elde edilen tanıtım seferberliğine Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Cemal Almaz da katkıda bulunacaktır. Erzurum, kendi değerlerine sahip çıkan başarılı bürokratlarımızla birlikte inşallah kültür, turizm ve tanıtımda hak ettiği konuma ulaşacaktır.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.