ÖZEL YURDU BASAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Erzurum’da özel bir kız öğrenci yurdunu basarak kendisine müdahalede bulunan iki kişiyi bıçaklayan şüpheli yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

29 Ocak 2013 Salı 09:32
ÖZEL YURDU BASAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Yoncalık semtinde önceki gün meydana gelen olayda; özel bir kız öğrenci yurduna giden şüpheli E. G., ve arkadaşları kız yurdunda kalmakta olan öğrenciyi çıkarmak istediler. Bu sırada E. G., ve arkadaşlarına müdahale eden yurt işletmecisi Furkan ve Hakan Genç, bıçaklı saldırıya uğradı. Kalbinin altından bıçaklanan Furkan Genç ve kardeşi Hakan Genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Furkan Genç’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaçan saldırganların yakalanması polis çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli E. G., yakalandı. Emniyette sorgulandıktan sonra adliye’ye sevk edilen E. G., “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.