ÖZEL ŞİRKETLER ASAYİŞ DEĞERLENDİRMESİ TOPLANTISI YAPILDI

Aziziye İlçesi’de Özel Şirketler Asayiş Değerlendirmesi Toplantısı Yapıldı.

17 Temmuz 2014 Perşembe 14:40
ÖZEL ŞİRKETLER ASAYİŞ DEĞERLENDİRMESİ TOPLANTISI YAPILDI
İlçe Kaymakamı Zafer Öz’ün başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçemizde faaliyette bulunan Hidro Elektrik Santrali (HES- Baraj Şirketleri), Yol Yapım İnşaat Şirketleri, Tüp dolum ve depolama Şirket tesislerinin sorumlu müdürleri ile genel asayiş güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Zafer Öz, ilçe Emniyet Müdürü Vekili Aydın Olcar, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özdemir ve Hidro Elektrik Santrali (HES- Baraj Şirketleri), Yol Yapım İnşaat Şirketleri, Tüp dolum ve depolama Şirket tesislerinin sorumlu müdürleri katıldı.

Tüm çalışanların kimliklerinin ilgili kolluk birimine bildirilmesi, Özel güvenlik personelinin çalıştırılması, Kamera sisteminin kurulması ve Çalışma saatlerine riayet ve çevresel gürültü kriterleri konularında İlgili Mevzuat hükümlerine ilişkin sunum yapılarak karşılıklı işbirliği içerisinde Kamu-Özel sektör birlikteliğinin sağlanması kararlaştırıldı.

Kaymakam Öz; toplantının işbirliği ve görüş alışverişi anlamında oldukça faydalı olduğunu belirterek katılımlarından dolayı Kolluk kuvvetlerine ve kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2014 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.