OYUN VE YÜZME HAVUZLU PARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aziziye Belediyesi, 4 bin metrekare alan üzerine, içerisinde yüzme havuzlu çocuk oyun alanının da bulunduğu bir park yaparak Erzurum’da bir ilke imza atacak.

admin
admin
14 Temmuz 2016 Perşembe 14:59
OYUN VE YÜZME HAVUZLU PARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Aziziye Belediyesi, 4 bin metrekare alan üzerine, içerisinde yüzme havuzlu çocuk oyun alanının da bulunduğu bir park yaparak Erzurum’da bir ilke imza atacak
Aziziye Belediyesi Erzurum’da bir ilke daha imza atarak, yüzme havuzlu çocuk oyun alanı bulunan park için çalışmalara başladı. Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nde 4 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan park ile çocuklar keyifli anlar yaşayacak. İçerisinde 4-7 yaş ve 8-12 yaş grubu çocuklara hitap edecek olan oyun havuzlu parkta, 3 adet yunus fiskiye, birer adet de kaplumbağa, kurbağa, yılan kaydıraklar ile şezlong ve duş kabinleri yer alacak. Ücretsiz olarak hizmet verecek olan parkta, otoparktan güvenliğe, çocuk oyun grubundan, kamelya ve mini büfeye kadar her ayrıntı düşünülmüş durumda. Çalışmaların titiz bir şekilde sürdürüldüğü parkın bu yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
Erzurum’da bir ilk olacak
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çocuk oyun havuzlu parkın Erzurum’da bir ilk olacağına işaret ederek, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü bölgemizde, çocuklarımızın kısa olan yaz tatilini heyecanlı ve coşkulu bir şekilde geçirmeleri için çocuk oyun havuzlu projeyi geliştirdiklerini söyledi.
Çocuk oyun alanı ve havuzun 12 yaş altındaki çocuklara hizmet vereceğinin altını çizen Başkan Orhan, “Biz göreve talip olurken, 7’den 70’e her hemşehrimize yönelik projelerimizin olduğunu vurgulamıştık. Çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve hanımlara yönelik farklı projeler geliştirerek, Aziziye’yi daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için çalışıyoruz. Yüzme havuzlu çocuk oyun alanı bu projelerimizden sadece biri. İnşallah daha güzel hizmetler ve yepyeni projelerle hemşehrilerimizi ilklerle tanıştırmaya devam edeceğiz. Bizi heyecanlandıran bu güzel projeyi de inşallah yılsonuna kadar tamamlayacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.