OY HAKKI OLMAYAN SEÇİMDE KENDİSİNİ GALİP İLAN EDİYOR

Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerine kısa bir süre kala taraflar propaganda çalışmalarına hız verdi.

15 Nisan 2013 Pazartesi 08:41
OY HAKKI OLMAYAN SEÇİMDE KENDİSİNİ GALİP İLAN EDİYOR
Seçimlerde ETSO Başkanı Lütfü Yücelik’in en büyük destekçisi ise iş adamı Ahmet Metin Karadayı

Yücelik ile birlikte hareket eden Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, amaçlarının şehrin kalkınmasında lokomotif görevi üstlenmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu’nda desteklediği adayın seçimi kazandığını hatırlatan iş adamı Ahmet Metin Karadayı, “ Birileri art niyetli olarak bu olayı farklı tarafa çekmek istiyor. Sayın Başkan Yücelik ile beni karşı karşıya gelmiş gibi bir hava estirmeye çalışıyorlar. Üyelerimizin kafasını karıştıracak şekilde OSB seçim sonuçları ile ETSO seçimlerini etkilemeye çalışıyorlar. OSB seçimlerinde oy hakkı olmayan ve oy bile kullanmayan Murat Resuloğlu, seçimlerin galibi gibi kendisini göstererek puan toplamaya çalışıyor. Bunlar ucuz seçim numaraları, üyelerimizin bu gibi numaralara itibar edeceğini düşünmüyorum” dedi.

OSB seçimlerinin galibi Zafer Ergüney’i desteklediğinin altını çizen Karadayı, “ O iş bitti, artık önümüze bakmalıyız. ETSO seçimlerinde yıllardır birlikte olduğumuz ve beraber hareket ettiğimiz, Lütfü Yücelik’i destekliyoruz. Gelişen Türkiye’de ekonomik kalkınmaya ayak uydurarak başarıyı yakalayan Lütfü Yücelik’in Erzurum ekonomisi, sanayi ve iş adamlarına katkı sağlayacağına hiç şüphem yok. Bu nedenle bu dönemde Lütfü Beyle hareket etme kararı aldım. Benim kişiler ile bir sorunum yok, tek derdim, şehre en iyi hizmeti verecek olan ismin yanında olmak ve Erzurum’un kazanmasını sağlamak” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2013 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.