OTSO’DAN SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ÇAĞRISI

Oltu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Baki Karaca, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili basın açıklamasında bulundu.

03 Şubat 2014 Pazartesi 11:19
OTSO’DAN SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ÇAĞRISI
Başkan Karaca, “Son günlerde hükümetimizle hizmet hareketi arasındaki yaşananları üzüntüyle izliyoruz. Bu süreçte bazı çevrelerin yangına körükle gitmesi de düşünülmesi gereken ayrı bir üzüntü konusu. Bu sürecin milletimizi sosyal siyasal ve ekonomik olarak etkilediği açıkça ortada olup, geldiği nokta itibari ile biz hemşerilerine onur ve gurur yaşatan İçişleri Bakanımız Efkan Ala’nın da kendi ifadesi ile yanlış anlaşılmasından ayrıca üzüntü duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği üzere aynı uçaktayız ve bir türbülanstan geçiyoruz. Bu türbülans bindiğimiz uçağa zarar vermeyecek olup, toplum olarak sakinliğimizle sarsıntının önüne bir an önce geçebiliriz. Herkesin görev yetki ve konumunu hatırlayarak sağduyulu davranması temenni ve beklentimizdir. Bu vesile ile taraflardan sevgi ve hoşgörü beklerken hemşehrimiz bakanımıza ve hizmetleri göz ardı edilemeyecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.02.2014 17:46
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOTSOBaki Karaca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.