OTOMOBİL KÖPRÜ BARİYERİNE ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 6 YARALI

Erzincan'da bir otomobilin köprü bariyerlerine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk, 3 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı.

18 Temmuz 2011 Pazartesi 09:48
OTOMOBİL KÖPRÜ BARİYERİNE ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 6 YARALI
Sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul'dan Erzurum'a gittikleri öğrenilen Erkan Kavuk (25) yönetimindeki 25 FA 203 plakalı otomobil Erzincan - Erzurum Karayolu'nun 15. kilometresi Saztepe Mevkii'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü bariyerine çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki Bekir Alay, Serpil Çobanoğlu ve 2 yaşlarındaki Muhammet Eren Kavuk, olay yerinde feci şekilde can verdi. Araçta bulunan 3'ü çocuk 6 kişi de kazadan, Erzincan Sivil Savunma İl
Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan'daki hastanelere kaldırılırken, karayolu tek şeritli olarak trafiğe kapatıldı.
Kaza yerinde araçtan yola fırlayan bir gelinlik dikkat çekerken, hastanede muayene altına alınan yarılılardan Erkan, Eftal, Melahat ve Sefa Kavuk'un yanı sıra Ahsenur ve Görkem Çobanoğlu isimli çocukların tedavisi sürüyor. Araçta bulunan iki ailenin İstanbul'da bir düğünden döndükleri öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.