OTOMOBİL KALDIRIMA ÇIKTI: 2 ÖLÜ 1 YARALI

Erzurum'un Palandöken ilçesinde iftara dakikalar kala meydana gelen trafik kazasında, biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 22:28
OTOMOBİL KALDIRIMA ÇIKTI: 2 ÖLÜ 1 YARALI
Edinilen bilgiye göre, iftara dakikalar kala Palandöken ilçesi Şehit Üsteğmen İsmail Hakkı Aksu Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, Gürcü uyruklu bir şahsın kullandığı yabancı plakalı lüks otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırımda bulunan 4 yaşındaki Muhammet Enes Samur ile 15 yaşındaki Batuhan Gençoğlu'na çarptı. Kazada Muhammet Enes Samur olay yerinde, Batuhan Gençoğlu da kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti, sürücü ağır şekilde
yaralandı. Gürcü uyruklu yaralı, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu sırada, trafiğe kapatılan güzergahta, iftara evlerine yetişmek isteyen bazı sürücüler ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Olayı görüntülemeye çalışan kameramanlar da gerginlikten nasiplerini aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.