OSMANGAZİ LİONS KULÜBÜ’NDEN YUVA ÇOCUKLARINA YARDIM

Bursa Osmangazi Lions kulübü, Erzurum Nene Hatun Kız Yetiştirme ve Çocuk Yuvası’nda barınan 32 çocuğa yardımda bulundu.

16 Aralık 2013 Pazartesi 13:54
OSMANGAZİ LİONS KULÜBÜ’NDEN YUVA ÇOCUKLARINA YARDIM
Kulüp adına açıklama yapan Nilgün Küçükaslan, “Kulübümüz çevremizi harekete geçirmek misyonu ile yola çıkarak, çevremizde yardımsever insanlarla sizlerin arasında köprü kurup, çocuklar geleceğimizdir sloganıyla yardımlarımızı ulaştırdık.Ulaşan bu yardımlar bizlerin sayesinde sizleri tanıma fırsatı bulan Bursa’da ki yardımsever dostlarımızın katkıları büyüktür. Huzurlarınızda onlara teşekkürü borç biliyoruz.” dedi.

Ayrıca Osmangazi Lions Kulübü’nün Erzurum’da ilk kez bir yetiştirme yurduna yardımda bulunduğunu belirten Küçükaslan, ”Yurdun önünden gelip geçiyorduk bir türlü içeri girmek nasip olmadı, en sonunda yurt bizden yardım istedi bizde hemen Bursa’daki dernekle harekete geçtik ve elimizden geldiğince yardımcı olduk. Çocuk her yerde çocuk.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.12.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.