ORHAN’DAN YENİ ÇİFTE ÇOCUK TAVSİYESİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, nikahını kıydığı Ayşe-Yasin Laloğlu çiftine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '3 çocuk yapın' tavsiyesini hatırlattı.

20 Kasım 2014 Perşembe 15:49
ORHAN’DAN YENİ ÇİFTE ÇOCUK TAVSİYESİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Adalet Sarayı'nda zabıt katibi olarak görev yapan Ayşe Doğan ile muhasebeci Yasin Laloğlu'nun hafta sonu yapılan düğün töreninde nikahlarını kıydı. Dünya evine giren çifte mutluluklar dileyen Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuk tavsiyesini hatırlattı. "3 çocuk yapın" diyen Orhan, evlilik cüzdanını gelin Ayşe Doğan'a verdi. Doğan ve Yasin ailelerinin katıldığı düğünde, çiftin arkadaşları ve misafirler gece boyunca dans edip halay çekerek gönüllerince eğlendi. Hümeyra PARDELİ (DHA)

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2014 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.