ORHAN: BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, uğradığı menfur saldırının ardından işbaşı yaptığı ilk günde, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından kurban kesilerek karşılandı.

03 Mart 2015 Salı 13:16
ORHAN: BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Bir süre önce makamında menfur bir silahlı saldırıya uğrayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, işbaşı yaptı. Belediyenin önünde kalabalık bir topluluk tarafından kurban kesilerek coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Orhan, katılımcılarla tokalaşarak makamına geçti. Başkan Orhan’ı, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ve teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.
Kendisini karşılayanlarla tokalaşan Başkan Orhan, daha sonra makamına geçti. Burada geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden Başkan Orhan, görevi devraldığı günkü heyecan ve azimle hizmete kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
İLK GÜNKÜ ŞEVK VE HEYECAN İLE HİZMETE DEVAM
“Hem zor günümüzde, hem de güzel günümüzde hemşehrilerimiz ve dostlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Allah hepsinden razı olsun.” diyen Başkan Orhan, “Hiçbir sağlık problemim yok. Yürüyebiliyorum. Ben biliyorum ki, bu kurşun bana sıkıldı ama tüm hemşehrilerim acısını yüreğinde hissetti. Bizler bu tür saldırılarla yılacak insanlar değiliz. Kurşun da sıksalar, önümüze bomba da koysalar, bu can bu bedende olduğu sürece hizmete devam edeceğiz. Bu bizim şiarımızdır. Aziziyemiz için yapacağımız çok iş var. Göreve başladığımız ilk günkü şevkimiz ve ilk günkü heyecanımız ile hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.
GÖNLÜMÜZ, BAĞRIMIZ VE KAPILARIMIZ ARDINA KADAR AÇIK OLACAK
Saldırıdan önce mahalle statündeki köylerde istişare programları ve sabahın erken saatlerinde ilçe merkezinde kahvehane toplantıları gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Orhan, bu programların devam edeceğini kaydetti.
Yeni bir çalışma sezonunun başında olduklarını ve ilçeyle ilgili planlarının, projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yılmadan, korkmadan, bıkmadan hizmete devam edeceğine işaret ederek, “Bizim yürüdüğümüz hizmet yolunda kimse bize engel olamaz. Hemşehrilerimizle, teşkilatımızla, muhtarlarımızla el ele vererek yürüyeceğiz. Gönlümüz, bağrımız, kapılarımız tüm hemşehrilerimize ardına kadar açık olacak. Bizim fıtratımızı kimse değiştiremez. Yine hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle bu hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Saldırının ardından göreve başladığı ilk günde, kurum amirleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile ilçe sakinleri geçmiş olsun ziyareti için Başkan Orhan’ın makamına akın ettiler. 

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.