ORGAN BAĞIŞINA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Erzurum’da 3-9 Kasım Organ Bağışı ve Organ Nakli Haftası etkinlikleri kapsamında “Bir Can İçin El Ele Gönül Gönüle Hayata Bağış Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

06 Kasım 2013 Çarşamba 17:00
ORGAN BAĞIŞINA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
Havuzbaşı Atatürk Anıtı önünde toplanan çok sayıda öğrenci, vatandaş ve geçmiş tarihlerde organ nakli yapılan diyaliz hastaları, organ bağışına dikkat çekmek için, ellerindeki pankartlar eşliğinde Yakutiye Medresesi önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öncülüğünde organize edilen etkinlikte ‘organ bağışı bir gün sevdiklerinizin hayatını da kurtarabilir’ olgusu vurgulandı.

Yakutiye Medresesi önünde basın açıklaması yapan Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Nadiye Özer, “Organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Bugünkü yürüyüşümüzün amacı bu. Bir organın bağışı dindirir bin gözyaşı” dedi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bülent Aydınlı da organ bağışının önemine dikkat çekti.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2013 17:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOrgan Bağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.