Ordu da bitti maşallah!

Ordu da bitti maşallah!

admin
admin
18 Şubat 2021 Perşembe 07:15
Ordu da bitti maşallah!

Vedat REFAYELİ

Türkiye’de sayıları hergeçen gün artan yeni statların haber ve resimlerine bakıp iç çekiyoruz ama benim derdim bugün bu değil.

Modern görünümlü Ordu stadının yapımını üstlenen Erzurum firması ve o stadın proje müdürlüğünü yüzünün akı ile gerçekleştiren Cevat Taşkesenligil’dir mevzum.

Uzun süredir merkezi Erzurum’da bulunan Akgün İnşaat Şirketinde çalışan Cevat Taşkesenligil, 2017 yılında başladıkları Ordu Şehir stadının yapım işini tamamlayarak bir güzel hikayenin sahibi oldu.

110 bin metre kare alan üzerinde yapımı gerçekleşen stad inşaat işi için gecesini gündüzüne katan Taşkesenligil, yakından biliyorum, yeri geldi statta sabahladı.

Herşey inşaatın bir an önce bitmesi içindi.

Ve sonunda oldu, inşaat tamamlanıp, teslim edildi, Taşkesenligil, ekibi İle birlikte Ordu’ya veda etti.

Erzurumlu bir inşaat firmasının böylesine güzel bir tesisi Ordu’ya kazandırması elbette ki bir Erzurumlu olarak benim de övündüğüm bir olaydır.

İlk defa girdikleri ‘’sıfırdan stat işi’’ni yüzünün akı ile tamamlayan Cevat Taşkesenligil ve firması, sadece Ordu’luların değil, Erzurumluların da gönlünü fethetti.

Artık aynı firmadan Erzurum’da da böylesine güzel bir stadyum yapmasını bekleme hakkımız da oldu diye düşünüyorum.

Böyle güzel statlar inşaa eden bizim de firmamızın olduğu ortaya çıktı.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.