OP. DR. KADIOĞLU BAŞHEKİMLİĞE ATANDI

Erzurum Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi başhekimliğine Op Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu atandı.

31 Aralık 2013 Salı 13:17
OP. DR. KADIOĞLU BAŞHEKİMLİĞE ATANDI
Uzun yıllar hastanenin başhekimlik görevini yürüten Uz. Remzi Arslan ise Erzurum ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Tıbbi Hizmetler Başkanlığına atandı. 

Op. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu, yaptığı açıklamada hedeflerinin, hastalara daha modern ve çağdaş bir sağlık hizmeti vermek olduğunu belirterek “Hasta memnuniyetini esas almak, marka eğitim ve uygulama hastanesi olmak çabası içerisinde olacağız” dedi.

OP. DR. BERRİN GÖKTUĞ KADIOĞLU KİMDİR?

1969 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Op Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Erzurum da tamamladı.1991 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.1998 yılında aynı üniversitenin Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünden uzman doktor olarak ihtisasını aldıktan sonra Erzurum Numune Hastanesinde görevine başladı. 22 yıldır hekimlik görevini sürdürmekte olan Op Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu 27.12.2013 tarihinde Erzurum Nene hatun Kadın Doğum Hastanesine başhekim olarak atandı. Kadıoğlu evli ve iki çocuk annesidir.

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2013 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.