OLUR’DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Erzurum'un Olur ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

19 Eylül 2013 Perşembe 10:24
OLUR’DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Taşlıköy köyünde meydana gelen olayda, Ayvalı Barajı HES santrali şantiyesinde çalışan S.A.'nın gece bekçiliği yaptığı sırada Oltu- Yusufeli karayolundan Oltu istikametine gitmekte olan plakası ve markası belli olmayan bir araç içerisinden kimliği belirsiz kişilerce tabanca ile 4 el ateş edildi. Edilen ateş sonucu S.A. kolundan yaralandı. S.A. olay yerine gelen ambulansla tedavi altına alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

TEKMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

Erzurum'un Tekman ilçesinde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Yiğitözü köyünde ikamet eden M.A. aralarında husumet bulunduğu M.G.Ş. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu M.A. elindeki av tüfeğiyle M.G.Ş.'yi bacağından vurdu. Jandarma ekipleri tarafından M.A.'nın evinde yapılan aramada olayda kullandığı 1 adet Royal Magnum marka av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.A. gözaltına alındı.

Editör

Son Güncelleme: 19.09.2013 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.