OLTULU İŞADAMI YETİM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Marmara Oltulular Derneğinin yaptığı organizasyon sonrası Oltulu İşadamı Hilmi Şahin tarafından Oltu’daki ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

23 Ekim 2014 Perşembe 22:16
OLTULU İŞADAMI YETİM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz, "Bir hayra vesile olan hayrı işlemiş gibidir" Hadis-i Şerif’inden yola çıkarak başlattıkları yardım kampanyasına kayıtsız kalmayan Oltulu İşadamı Hilmi Şahin’e teşekkür etti.

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile kurdukları irtibat sonucu aldıkları listedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını aktaran Başkan Hiçdurmaz, “Önceliğimiz yetim çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencileri kapsıyor. Kırtasiye, içerisinde kışlık mont, ayakkabı, forma ve benzeri giyim eşyası yer alan bir paket hazırladık. Bu güzel hayır işini üstlenen Oltulu değerli işadamımız Hilmi Şahin abimize ve katkı sağlayan, emek veren herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum. Allah işlerini makbul ve hayırlarını kabul etsin” diye konuştu.

Bu arada gelen yardım malzemelerini okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtan 25 Mart İlkokulu Müdürü Osman Nuri Aras ise bu kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz ve Oltulu İşadamı Hilmi Şahin’e teşekkür etti.

Giyim ve kırtasiye malzemelerini alan öğrencilerin sevinç çığlıkları görülmeye değerdi.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2014 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYSUN GEMALMAZ 2014-10-24 10:54:32

hi̇lmi̇ beye bi̇nlerce teşekkür ..erzurum adina müteşekki̇ri̇m ..her i̇ş adami el uzatsa çiplak ayak çocuklarimiz olmaz köy okullarimiz sobali olmaz ..haykirmak geli̇yor i̇çi̇mden -- ey köyleri̇ni̇ unutanlar bi̇raz i̇nsaf

Avatar
Abdurrahman Durgun canbaba oltu Erzurum 2014-10-24 01:32:59

Bu fedakarlikdan dolayi fatih beye ve hilmi beye tesekkurler ederiz