Oltu MYO'da görev değişimi

Erzurum Oltu Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Pala, görevini Doç. Dr. Cavit Yeşilyurt'a teslim etti.

admin
admin
31 Ocak 2018 Çarşamba 11:19
Oltu MYO'da görev değişimi

Oltu MYO'da düzenlenen devir teslim törenine, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan Gülcü, Yer Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kalkan, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Sinan Bilgili, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuncay Ceylan ile okulun personeli katıldı.

Törende konuşan Pala, görevini Yeşilyurt'a teslim ettiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu görevi kaldığı yerden inşallah daha da iyi bir şekilde okulun geleceği açısından daha iyi bir noktaya getirecek bir arkadaşıma devrediyorum. Kendisini yaklaşık 40 yıldır tanıyorum. Sağlam, emin bir ele okulu teslim ettiğime inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yeşilyurt da Pala'ya şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Daha önceden Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ve uzun süre yöneticilik yaptığını anlatan Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Atatürk Üniversitesi gibi kıymetli bir üniversitenin mensubu olmayı kendime bir onur addediyorum. Ali İhsan hocam ile liseden beri birlikteyiz. Çok kıymetli hizmetler yaptığından eminim. Kendisine halef olmaktan onur duyuyorum. Şimdiye kadar yaptığı hizmetleri bir adım öteye götürebilirsek Allah'a şükredeceğiz. İnşallah çalışma arkadaşlarımızla tanışacağız ve hep birlikte güzel bir görev dönemi yaşayacağız."

Töreninin ardından okul personeliyle vedalaşan Pala, okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuMyo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.