OLTU KAYMAKAMI’NA DUYGUSAL UĞURLAMA

1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, büyük bir kalabalık eşliğinde ilçeye veda etti.

admin
admin
09 Aralık 2016 Cuma 22:29
OLTU KAYMAKAMI’NA DUYGUSAL UĞURLAMA
Soğuk havaya rağmen yüzlerce Oltulunun iştirak ettiği uğurlamada duygu dolu anlar yaşandı. İlçe çıkışında toplanan kalabalıkla tek tek tokalaşan Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, uğurlamaya gelenlere teşekkür etti.
Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, mesleki ve sivil toplum temsilcileri, siyaset ve iş dünyasının yanı sıra mahalle muhtarları ve vatandaşların da iştirak ettiği uğurlamada Kaymakam Zengin, “Sizleri tanımaktan sizlerle bir arada bulunmaktan çok mutlu oldum. Oltu’dan güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edinmiş olarak ayrılıyorum. İlçe halkına hizmet etmiş olmaktan büyük onur duydum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.
Oltu’da görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde ilçe halkının sevgisini kazanan Kaymakam Zengin’in ilçeden ayrılması büyük bir üzüntüye neden oldu.
Yeni görev yeri olan Ankara’ya büyük bir sevgi seli eşliğinde uğurlanan Kaymakam Zengin, gözyaşlarına hâkim olmakta bir hayli zorlandı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.