OLTU KAYMAKAMI ŞEN GÖREVİNE BAŞLADI

Fatih Çobanoğlu’nun yaz dönemi kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle boşalan Oltu Kaymakamlığına atanan Hakkâri Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçeye gelerek görevine başladı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 11:44
OLTU KAYMAKAMI ŞEN GÖREVİNE BAŞLADI
Oltu Kaymakamlığına atanan Abdullah Şen için kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından Hükümet binası önünde bir karşılama töreni düzenlendi.
Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kaymakam Şen, karşılama sonrası kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine makamından çay ikramında bulundu.

Kaymakam Abdullah Şen makamında yaptığı kısa açıklamada Erzurum’da görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek “Tarihi, coğrafi konumu, kültürü ve kimliğiyle kendine has bir il olan Erzurum’un en güzide ilçelerinden Oltu’da görev yapmak, istediğim bir şeydi. Ümit ediyorum, birlikte oldukça güzel hizmetlere imza atarız. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Makamında ağırladığı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sohbet eden Kaymakam Şen ilçe hakkında ilk izlenimlerini paylaştı.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2013 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.