Olduysa mübarek olsun!

Olduysa mübarek olsun!

admin
admin
24 Aralık 2020 Perşembe 07:28
Olduysa mübarek olsun!

Vedat REFAYELİ

Tam da Palandöken’de yola sıfır otel yapımının şokunu üzerimizden atamazken, bu defa da o topa SGK girdi! Sosyal Güvenlik Kurumu, Lalapaşa’da ki mevcut binasını boşaltacak olmasından ötürü trafiğin yoğun olduğu bir yerde yeni bina yaptırdı ve kalıtsal bir krize önayak oldu.

TRT İl Müdürlüğü’nün karşısında yol kenarında yaptırdığı binanın girişini de yol üzerinden veren SGK, kendine iyilik yaparken, yarını düşünmedi, trafiği ‘es’ geçti.

Daha şimdiden yeni binasından dolayı trafikte sıkıntıya yolaçan SGK’nın büyük bir bahçe alanı varken yola yakın bir yerde inşaat yapması şaşkınlıkla karşılanıyor ki, şaşıranlar çok haklı bu konuda.

Özellikle yine yıkılması kararlaştırılan eski SSK Hastanesi’nin bahçesinden giriş vermesi gerekirken akan yolun üzerinden giriş vermesi, düşüncesizlik olarak değerlendiriliyor.

Bilhassa mesai saatlerinde yoğunluğu ile dikkat çeken yoldaki beliren trafiğe sebebiyet veren binanın imdadına Büyükşehir Belediyesi de yetişti derken, o da merhem olamadı.

Büyükşehir Belediyesi giriş önünde araçlar trafiğe engel olmasın diye cep yaparken, bu cep de, görünen o ki pek işe yaramadı.

Yine o bölgede kurumda işi olanlardan kaynaklanan araç trafiği, yine insan yoğunluğu.

Şimdi asıl merak edilen, sorulması, sorulduğunda da cevap verilmesi gereken soru şu.

Her geçen gün trafiği keşmekeş haline gelen Erzurum’da böyle bir kamu binası yaparken olası trafiği kim, niye aklına getirmemiş?

Ya da getirmemiş?

Valla ne bileyim.

Olduysa mübarek olsun diyor, başka da bir şey demiyorum.

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2020 08:11
Anahtar Kelimeler:
OLDUYSA MÜBAREK OLSUN!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.