OKUL YAPTIRMAK İSTEYEN HAYIRSEVER VALİ ÖZTÜRK İLE ÖN PROTOKOL İMZALADI

Erzurumlu Hayırsever vatandaş okul yaptırmak için Vali Sebahattin Öztürk ile ön protokol imzaladı.

31 Mayıs 2013 Cuma 15:03
OKUL YAPTIRMAK İSTEYEN HAYIRSEVER VALİ ÖZTÜRK İLE ÖN PROTOKOL İMZALADI
Erzurumlu Hayırsever İbrahim Hakkı Kubilay’ın oğlu Akif Cumhur Kubilay bağışla ilgili olarak, “Babam İbrahim Hakkı Kubilay belediye yardımcılığından emekli oldu ve şu anda Ankara’da ikamet etmekte. Yenişehir ilçesinde bir tarlası vardı o tarlanın fiyat artışını şehir oluşturdu ve o artışı da şehre geri vermek istiyoruz. Erzurum merkezde bir okul yapma talebinde bulunduk Bu doğrultuda karşılıklı görüşmeler neticesinde Palandöken İlçemizde 16 derslikli bir okul yapmaya karar verildi. Okul binası için 1 Milyon 300 bin TL’yi Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına aktaracağız” şeklinde konuştu.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ise, “Hayırseverlerimizin bizi çok mutlu ettiğini söyleyebiliriz. Çünkü biz bütün her şeyi kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz ekstradan böyle bir imkan çıktığı zaman piyango bulmuş gibi seviniyoruz. Bu hayırsever vatandaşımız İbrahim Hakkı beyefendi. Bize bu talepte bulundukları zaman aynı mutluluğu bir kez daha yaşadık. Erzurum’da ne yazık ki bu çok sık rastlanan bir durum değil. Şehir merkezinde var olup da yetersiz olan bir binamızın yıkılıp yerine bugün ki şartlara uygun modern bir okul yapılması fikri bizde oluşu.zaten artık şehir merkezinde yapacağımız şeyler artık sadece yenileme olacaktır. Öncelikle 1 milyon 300 bin TL katkı sağlayan İbrahim Hakkı beye ve onun oğulları ve kayın biraderine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üzerini de devlet imkanlarıyla tamamlayarak Erzurum’a modern bir okul kazandırmış olacağız. İnşaatını da en erken süre içerisinde ihaleye sunarak başlatacağız” diye konuşu.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2013 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.