OKHB GENEL SEKRETERLİĞİNE MURAT KÜÇÜKOĞLU GÖREVLENDİRİLDİ

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği (OKHB) Genel Sekreterliğine Ordu Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçükoğlu, görevlendirildi.

08 Temmuz 2014 Salı 11:50
OKHB GENEL SEKRETERLİĞİNE MURAT KÜÇÜKOĞLU GÖREVLENDİRİLDİ
Uz.Dr. Hasan Öztürk’ün görevinden istifa etmesinin ardından Ordu Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçükoğlu, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri olarak görevlendirildi. Dr. Küçükoğlu, görevine başladı.

DR. MURAT KÜÇÜKOĞLU KİMDİR?

1977 Yılında Erzurum-Aşkale doğumlu olan Dr. Murat küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2003 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan Denizli-Tavas Çağırgan Sağlık Ocağında sorumlu hekim olarak çalıştı. 2007 yılında Şanlıurfa’da Tabip Asteğmen olarak vatani görevini tamamladı. Sırasıyla Denizli Tavas Toplum Sağlığı Merkezi, Erzurum Aşkale Devlet Hastanesi 112 İstasyonu, Acil Servis ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu.

2011 yılında Erzurum Aşkale Devlet Hastanesi Başhekimliği yaptı. 2012 -2013 yılları arasında Artvin İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 17 Aralık 2013 tarihinden itibaren Ordu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Dr. Murat Küçükoğlu, evli ve iki çocuk babası.

Editör

Son Güncelleme: 08.07.2014 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.