OHİO DEVLET VE NEBRASKA ÜNİVERSİTELERİYLE İŞBİRLİĞİ FAALİYETLERİ GELİŞİYOR

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Ohio Devlet Üniversitesi’nden okutmanları ve Nebraska Üniversitesi’nden gelen öğrencileri makamında kabul etti.

23 Mayıs 2014 Cuma 09:28
OHİO DEVLET VE NEBRASKA ÜNİVERSİTELERİYLE İŞBİRLİĞİ FAALİYETLERİ GELİŞİYOR
Atatürk Üniversitesi’nin, en çok işbirliği yaptığı Ohio Devlet Üniversitesi ve Nebraska Üniversitesi ile olan ilişkilerinin hız kazanarak devam ettiğini söyleyen Koçak, “ Bu iki üniversiteyle olan tarihi ve uzun yıllara dayanan yoğun işbirliği faaliyetlerine ve değişime büyük önem veriyoruz ve bu doğrultuda yapılacak faaliyetlere de her türlü desteği sağlayacağız “dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç ve Dış İlişkiler koordinatörü Prof. Dr. Fahri Yavuz, bu üniversitelerle olan akademik işbirlikleri ve devam eden programların detayları hakkında bilgi verdiler.

Dış İlişkiler koordinatörü Prof. Dr. Fahri Yavuz, Ohio Devlet Üniversitesi’nden ingilizceyi ikinci dil olarak öğreten 5okutman, Tıp Fakültesi İngilizce Programında ders veren öğretim üyelerine birebir ve toplu ders şeklinde yoğunlaştırılmış bir İngilizce kursu verdiklerini söyledi.

Yavuz, Nebraska Üniversitesinden “Yurtdışında Eğitim” programı kapsamında 1 öğretim üyesi ve bir program sorumlusu ile gelen 12 öğrenci, 12 gün boyunca kendi öğretim üyeleri ve üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından verilen dersleri alacaklarını, uygulamalı eğitim yapıp, gözlemsel faaliyetlerde bulunacaklarını ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2014 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.