ÖĞRENCİLERİN YAZ OKULU İÇİN HARÇ KUYRUĞU

Erzurum’da Atatürk Üniversitesinin açmış olduğu yaz okuluna kayıt olmak için il dışından gelen çok sayıda öğrenci harç işlemlerini gerçekleştirebilmek için banka önlerinde uzunca kuyruklar oluşturdular.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 21:06
ÖĞRENCİLERİN YAZ OKULU İÇİN HARÇ KUYRUĞU
Yaz okulu harçlarını yatırmak isteyen öğrenciler bankalara akın etti. Bazı öğrenciler uzun kuyruğa girerken bazıları sıcağın etkisiyle serin yerlerde oturarak sıranın kendilerine gelmesini beklediler. Yaklaşık 35 derece sıcağın altında beklemenin çile olduğunu belirten öğrencilerden Elif Bozo, “Harç paralarını yatırma tarihi bugün son. Birçok öğrenci dışarıdan geldiği için bankalarda çok kalabalık. Sıcağın altında sıra beklemek adeta çile. Bugün yaz okulumuz başladı ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Bazı arkadaşlarımız sıcak altında beklemeyip serin yerlerde sıranın dağılmasını bekliyorlar.” şeklinde konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 15.07.2013 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.