ÖĞRENCİLER OKULA GİTTİ, VALİLİK OKULLARI TATİL ETTİ

Erzurum'da tatil edilen okullar tepkilere neden oldu.

05 Mart 2013 Salı 08:46
ÖĞRENCİLER OKULA GİTTİ, VALİLİK OKULLARI TATİL ETTİ

Erzurum Valiliği, günler öncesinden meteorolojik uyarı yapmasına rağmen, sabah öğrenciler okullarına gittikten sonra tatil açıklaması yapılması tepkilere neden oldu. Valilik Erzurum'un üç merkez ilçesi olan Palandöken, Yakutiye ve Aziziye'de okulların tatil edildiğini açıkladı. Yoğun kar yağışı ve tipinin olacağı meteoroloji tarafından açıklanan, dün akşam saatlerinden itibaren de kar yağışının yaşandığı Erzurum'da, valilik, sabah saat 8:00 civarında tatil açıklaması yaptı. Bir çok öğrencinini okuluna gittiği ve ders başı yaptığı, bazılarının da okul yolunda olduğu saatlerde yapılan açıklama velilerin tepkisini çekti.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun twitter mesajını örnek gösteren veliler, "Sayın Valimiz ya da valilik yetkilileri, artık çağın en yaygın haberleşme araçlarından olan facebook ve twitter kullanarak tatil açıklaması yapabilirlerdi. Bu yapılan tatil öğrencilere büyük haksızlık. Yetkililerin daha duyarlı olması gerekir." diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2013 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.