Öğrenciler maskeyle yürüyerek lösemiye dikkati çekti

Erzurum'da üniversite öğrencileri lösemiye dikkati çekmek için maskeyle yürüdü

admin
admin
09 Kasım 2018 Cuma 09:38
Öğrenciler maskeyle yürüyerek lösemiye dikkati çekti

Erzurum'da üniversite öğrencilerinden oluşan grup, lösemiyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla maske takarak, yürüyüş gerçekleştirdi.

Atatürk Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, üniversite yerleşkesindeki Bilim Anıtı önünde toplandı.

Lösemi hastalarının yaşadıklarına dikkati çekmek için maske takan öğrenciler, "Maske kapatamaz yüzümüzdeki gülümsemeyi", "Lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır" yazılı dövizlerle yürüyüşe geçti. Yürüyüş kampüs içindeki toplanma yerinde sona erdi.

Öğrenciler adına konuşma yapan Vedat Koçak, herkesin bir lösemi adayı olduğunu söyledi.

Yürüyüş ile lösemi hastalığı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Koçak, "Hepimiz beraber ve bir olup lösemi hastalarına destek vermek istiyoruz. İleride kardeşlerimiz bu hastalığa yakalanabilir ve mağdur olabilir." dedi.

Yürüyüşe katılan öğrencilerden Ufuk Öziş de "Lösemili Çocuklar Haftası dolasıyla siz de ses verin, LÖSEV'e hayat verin." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.