Öğrenci ve öğretmenlerden şehitlik ziyareti

Erzurum'da, 50. Yıl Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Kars Kapı Şehitliği'ni ziyaret etti.

admin
admin
01 Kasım 2018 Perşembe 01:01
Öğrenci ve öğretmenlerden şehitlik ziyareti

Yakutiye ilçesindeki Kars Kapı Şehitliği'ni ziyaret eden 50. Yıl Ortaokulu yönetimi ve öğrencileri, burada Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Şehitlerin mezarlarını temizleyen öğrenciler, mezarlara çiçek bıraktıktan sonra şehitlikten ayrıldı.

Okul Müdürü Selami Topaloplu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, çocuklarda vatan sevgisi bilincini kazandırmak amacıyla şehitlik ziyareti düzenlediklerini söyledi.

Önceki yıllarda yaptıkları gibi bu yıl da 5. sınıftan itibaren belirli aralıklarda öğrencilerle şehitlik ziyareti gerçekleştirdiklerini aktaran Topaloğlu, "Vatan ve şehitler bizim kutsalımız. Öğrencilerimize tarih, bayrak, vatan ve millet sevgisi kazandırmak için şehitliklerimizi, tarihimizde kahramanlıkların yaşandığı tabyaları gezdirip anlatıyoruz. Amacımız vatana ve millete faydalı nesiller yetiştirmek." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.