O şoför ekmeğinden olmuş!

O şoför ekmeğinden olmuş!

admin
admin
02 Haziran 2018 Cumartesi 00:12
O şoför ekmeğinden olmuş!

Vedat REFAYELİ

Aslında sürpriz değil!

Erzurum'da havalimanından kente yolcu taşıyan servis aracında yaşanan ‘Hakim-Şoför tartışması’nda konuya muhatap olan şoför Ümit Ay ekmeğinden olmuş.

2 Mayıs'ta yaşanan bu olaydan 3 gün sonra Ümit Ay'ın kullandığı servis aracının sözleşmesi Büyükşehir Belediyesi tarafından feshedilmiş.

Gerekçe olarak da 'Araçların fazlalığı' gösterilmiş..

Bu haberi de geçtiğimiz gün yine Sabah yazar Hıncal Uluç’un köşesinde öğrendik.

Başından beri bu olayı köşesine taşıyan ve Erzurum’da görevli hakimin iddia edildiği gibi darp edilmediğini öne süren Hıncal usta, şoföre uygulanan ceza konusunda ‘’ Yüksek makam sahipleri af ile müjdelenmiş midir? Ceza görmek fakirlere, acizlere mi mahsustur?’’ diye soruyor ve Büyükşehir Belediyesi’ni suçluyor.. Bu arada, sözkonusu dava ile ilgili olarak Uluç, köşesinde şoförün şu açıklamasına da yer vermiş! ‘’Savcının isteğini hakim onayladı. Adli kontrolle serbest bırakıldım. Davam her pazartesi imza ve yurt dışı yasağı ile devam edecek. Yolcular ifadelerinde darp, hakaret, tehdit olmadığını söylüyorlar. Ben hakime vurmadım, yolcular şahit. Öyle bir şey yok, gören yok. Tek taraflı iddiadan başka bir şey değil. Onun zoruna giden 'Ben de vatandaşım' demem oldu. 'Hakim olduğumu öğrendin ama alay eder gibi karşılık verdin' dedi. Suçum 'Ben de vatandaşım' demek yani. Kasten adam yaralama, tehdit, hakaret iddiaları da var ama o an otobüste bulunan tüm yolcular şahittir, öyle bir şey olmadı. Olaydan sonra çalışmıyorum. Ekmeğimden oldum."

Karar artık sizin!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.