O SES TÜRKİYE"NİN KAZANANI ERZURUM OLDU

Ekranların reyting rekorları kıran müzik yarışması O Ses Türkiye'nin finalinde Vali Ahmet Altıparmak, Palandöken'in müthiş bir reklamını yaptı...

22 Ocak 2014 Çarşamba 10:19
O SES TÜRKİYE
Erzurumlu ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, Ebru Gündeş, Hadise, Athena Gökhan ve Murat Boz'un da jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin finali önceki gün yapıldı. Star TV'de yayınlanan ve reytingleri alt-üst eden yarışmanın final gecesine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak damgasını vurdu.
Canlı yayınlanan yarışmanın final gecesinde heyecanın doruk noktasına ulaştığı son bölümünde Vali Ahmet Altıparmak, Acun Ilıcalı ile irtibata geçti. Ilıcalı, yarışmanın birincisini açıklayacağı dakikalarda Erzurum Valisi Altıparmak'ın kendisini aradığını ve Palandöken ile Konaklı'daki 21 pistin tamamen açık olduğunu ve "Türkiye'de kar yok, yurt dışına gidelim" düşüncesindeki herkesi sömestr tatili için Erzurum'a davet ettiğini dile getirdi.
Milyonları ekran başına bağlayan yarışmayı Palandöken ve Konaklı'nın tanıtımı için fırsata çeviren Vali Ahmet Altıparmak ile doğduğu kentten gelen bu çağrıya kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı, alkışı hak etti.
O Ses Türkiye'nin finalinde Erzurum ve Palandöken'in reklamını yapan Acun Ilıcalı'ya twitter hesabı üzerinden teşekkür eden Vali Altıparmak, "Erzurum'un vefakar evladı sevgili Acun Ilıcalı'ya tüm Erzurumlular adına çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.