O müdür gitti

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) bazı atamalar gerçekleşti.

admin
admin
17 Şubat 2020 Pazartesi 19:08
O müdür gitti

Edinilen bilgiye göre; DHMİ'de Pazarlama Başkan Yardımcısı Gökhan Sorkunlu Pazarlama Başkanlığı'na, İnsan Kaynakları Dairesi Başkan Vekili Çiğdem Güvenç İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na getirildi.

Öte yandan çok sayıda havalimanı başmüdürünün de görev yerlerinin değiştiği iddia edildi.

Atatürk Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak görevden alındı. Atatürk Havalimanı'nın yeni başmüdürü ise Kayseri Havalimanı Müdürü Fatih Koşak oldu.

Yeni görevlendirmelere göre, Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Kemal Taşdan Bodrum Havalimanı Müdürlüğü'ne atandı.

İstanbul Havalimanı'na Özkan Polat, Dalaman Havalimanı'na Fatih Koşak, Samsun Çarşamba Havalimanı'na da Cemal Uzuner atandı.

Türkiye genelinde yapılan geniş kapsamlı atamalar sonucunda Erzurum DHMİ Başmüdürü M. Hanifi Fidan'ın da görev yeri değiştirildi.

Erzurum Havalimanı'nda CAT3 sisteminin kış sezonuna yetiştirilememesi nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan M. Hanifi Fidan'ın yeni görev yeri ve ondan boşalan göreve kimin atandığı henüz açıklanmadı.

Editör

Son Güncelleme: 18.02.2020 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.