O kafayı ayakta alkışlıyorum!

O kafayı ayakta alkışlıyorum!

admin
admin
10 Eylül 2019 Salı 21:42
O kafayı ayakta alkışlıyorum!

Vedat REFAYELİ

Sivas kongresi etkinliklerinin Erzurum kongresi etkinliklerini gölgede bırakacağına dair öngörümüzün tuttuğunu üzülerek görmekteyiz. Hoş bundan zevk aldığımız yok ama üzülmedik de değil.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı o iki kongrenin yapıldığı illerdeki etkinliklerin yansımaları Erzurum’un bu konuda da bir yerlerde yanlış yaptığını ortaya koydu.

Gerçekten de biz 100’ncü yıldönümünde Erzurum’un önemini anlatamadık. O’nun gereğini yapacak işlere imza atamadık. Yetersiz kaldık. Bunu zaten Cumhurbaşkanının ve ana muhalefet partisinin liderinin Sivas’ta ki etkinliklere katılmasıyla gördük zaten.

Özellikle siyasilerimizin bu fotoğrafa iyi bakıp, ona göre analiz yapmalarını isteriz. Bir defa dedim, bir daha diyorum. Biz bu 100’ncü yıl kutlama işine konsantre olamadık.

Her ne kadar Valimiz Okay Memiş büyük gayret göstermiş olsa dahi bence Sivas Erzurum’un önüne geçti. Geçeceği belliydi. Cek’lere, cak’lara benzettik. Kafaya soktuk mu? Cağ’la, cuğ’la olacak işler değildi bu işler. Belki zaman da onlardan yanaydı.

Önceki gün Sivas ile Erzurum takımlarının 100’ncü yıl anısına Sivas’ta hazırlık maçı yapılması bile herşeyi anlatıyor. Böyle bir hazırlık maçını akıl eden kafayı tebrik ettiğimi belirtiyorum.

Ayakta alkışlıyorum. Çok iyi bir iş çıkarttılar.

Son derece anlamlı etkinliklerden biri oldu bu hazırlık maçı. Aynı tür organizasyonları Erzurum olarak bizler de önceden yapmalıydık, yapabilirdik. Sanıyorum bu konuda çok fırın ekmek yememiz gerekiyor. Bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.