O İSMİ TAŞIYANLAR MAHKEMELERE AKIN ETTİ

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan 5 kişi ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu.

admin
admin
04 Ağustos 2016 Perşembe 08:27
O İSMİ TAŞIYANLAR MAHKEMELERE AKIN ETTİ
Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan 5 kişi ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu.
Oltu’nun Kaleboğaz Mahallesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Fetullah Aslan, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile aynı ismi taşımaktan utanç duyduğunu söyledi.
İsmini değiştirmek için mahkemeye başvuran Fetullah Aslan "Ben vatanımı milletimi Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Oltu ilçesinde ikamet etmekteyim. Adımın Fetullah olmasından dolayı son derece rahatsız olmaktayım. Zira ülkemizi ve vatanımızı bölmeye çalışan Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü elebaşı ile aynı adı taşımaktayım. Bir terör örgütü lideri ile aynı isimle anılmak çevremde beni son derece rahatsız etmekte olup sosyal ortamda son derece mağdur duruma düşürmektedir. Özellikle bu terör örgütünün son darbe girişiminden sonra bu rahatsızlığım son derece artmıştır. Bu rahatsızlığımı Oltu Adliyesine dilekçe vererek Fetullah olan ismimi Faruk olarak değiştirerek bu rahatsızlıktan kurtarmak istiyorum" dedi.
Oltu’da toplamda 5 kişinin de aynı rahatsızlığını taşıyarak isimlerini değişmek için dilekçe verdikleri öğrenildi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuFetullah Ismi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mükremin sevindi 2016-08-04 11:34:04

o isim şerefsiz fetöye özel bir isim değildir simdiye kadar isimleri abdullah olanlar pkk nın şerefsiz terörist elebaşından dolayı isimlerini niye değişmiyorlar?????????????????????????????????????????????????????????