O cıvık görüntü kalkıyor!

O cıvık görüntü kalkıyor!

admin
admin
21 Kasım 2017 Salı 12:30
O cıvık görüntü kalkıyor!

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir Belediyesinin kale etrafında çevre düzenlemesi yaptığı yerde kondurduğu çocuk oyun alanı, bereket versin ki geçiciymiş! Estetik kaygı taşıyan vatandaşlar tarafından cıvık renklerden oluşan plastik malzemelerin kullanıldığı çocuk oyun parkından duyulan rahatsızlık, Büyükşehir Belediyesi’nin de dikkatini çekmiş olacak ki hatadan dönme kararı alındı.

Önceki gün görüştüğüm Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, mevcut kurulu oyun alanının geçici olduğunu söyledi. Oyun alanındaki malzemelerden kendisinin de rahatsızlık duyduğunu ifade eden Tavlaşoğlu, plastik malzeme yerine bölgedeki tarihi dokuya uygun ahşap malzemelerin kullanılacağını belirtti, ‘’Bu alanda bir çocuk oyun alanına ihtiyaç vardı. Vatandaşların bu konuda talepleri olmuştu. Ama mevcut görüntünün hoş olmadığını hepimiz görüyoruz. En kısa zamanda oraya yakışan bir çocuk oyun alanı oluşturacak ve haklı serzenişlerin de önüne geçmiş olacağız’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Cıvık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.