Neyleyim köşkü sarayı...

Neyleyim köşkü sarayı..

admin
admin
18 Temmuz 2018 Çarşamba 00:28
Neyleyim köşkü sarayı...

Vedat REFAYELİ

İşiniz yoksa başka ama bir fırsatını bulduğunuzda yeni Erzurum Kombinasını bir görmenizi isterim. İnanılmaz modern görünümlü bir kombinamız var ve sanmam ki bir çok büyük şehrin kombinasından eksiği olmuş olsun. Kombina ama tam kombina. Et sektöründen arkadaşım Muaz Bin Cebel Başkaya ile gittiğim kombinada yok yok!

İdari binası, lojmanı ve sosyal tesislerinin yanısıra kesimhane ve diğer birimleri ile on numara beş yıldız bir kombina olmuş. Bir defa çalışanlar için çalışma koşulları fevkalede iyi. Yemekhaneleri ve çay salonları Terminal Caddesindeki birbiri ardına açılan lüks kafelerden farksız. Onca zamandır açılmış ben ilk defa görüyorum.

Doğrusu bu kadar ultra bir kombina beklemiyordum . Belki şehire uzak, belki biraz yer seçiminde tercih hatası yapılmış ama orasını gördükten sonra yapanı, yaptıranı alkışlamasa günaha girer, ‘lal’ olur adam. Eee, bu kadar süslü laftan sonra bir konuda bir tırmık atmasam da kendimi bu defa kandırmış olurum ki, yapmayacağım! Tam biraz da şarkıdaki gibi.

Neyleyim köşkü, neyleyim sarayı/ İçinde salınan yar olmadıktan sonra.. O ‘kılımlık’ kombinada ne varki gelen, kesilen ve dağıtılan etler yerli değil. O güzelim kombinada ithal hayvan kesiliyor, bu gidişle kesilmeye de devam edecek. O kombinada bir ayıp var, o da o!

Editör

Son Güncelleme: 18.07.2018 00:38
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEBK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.