NESLİ TÜKENMEKTE OLAN VAŞAK ERZURUM'DA GÖRÜLDÜ

Dünyada nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan vaşaklar, Erzurum’un İspir ilçesinde kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Kaçkar Dağının kırsal kesiminde ‘Dağların oğlu’ olarak tanınan Bülent Erkan, tarafından fotoğraflandı.

05 Ocak 2015 Pazartesi 14:42
NESLİ TÜKENMEKTE OLAN VAŞAK ERZURUM'DA GÖRÜLDÜ
Dünyada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ve Türkiye’de de nadir yaşadıkları belirtilen vaşaklar, kar kalınlığının 1 metreyi aştığı İspir ilçesindeki Kaçkar Dağında fotoğraflandı. Bülent Erkan, kar üzerinde görüp çektiği vaşağın fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

‘DAĞLARIN OĞLU' YABAN HAYATI GÖZLÜYOR

Erzurum’un İspir İlçesi’ndeki Yedigöl Köyü’nde oturan ve yörede, ’Dağların oğlu’ olarak tanınan Bülent Erkan, yıllardan bu yana yaban hayatı gözlüyor.

Yılın yarısını dağlarda geçiren Erkan, bugüne kadar ayı, yaban keçisi, ur kekliği, kartal, şahin, kurt, tilki, domuz, balıklar ve nadir bulunan kelebekler gibi çok sayıda canlının fotoğraf ve görüntüsünü çekti.

Erkan, 3 Ocak 2015’te vaşağında fotoğrafını çekerek yaban hayatı serisine yeni bir çeşit kazandırdı.

Editör

Son Güncelleme: 05.01.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.