NARMAN’LI VATANDAŞ YETKİLİLERDEN UMUDU KESİNCE...

Erzurum’un Narman ilçesinde yolların bakımsızlığından şikayetçi olan mahalle sakinleri yolun bakımını kendi imkanlarıyla yapıyorlar.

admin
admin
23 Haziran 2016 Perşembe 17:59
NARMAN’LI VATANDAŞ YETKİLİLERDEN UMUDU KESİNCE...
Erzurum’un Narman ilçesinde yolların bakımsızlığından şikayetçi olan mahalle sakinleri yolun bakımını kendi imkanlarıyla yapıyorlar. 
Narman ilçesi Sütpınar ve Şekerli Mahallesi sakinleri, dört köye hizmet veren ilçe ile ulaşımı sağlayan yolun bakımsızlığını nedeniyle yolun bakımını kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyorlar. Sözlü isteklerine rağmen bir karşılık bulamayan mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. Yolun bozuk olan kasisli kısımlarını tamir eden vatandaşlar hizmet alamadıklarını söyledi. İlçeyi dört mahalleye bağlayan yolun 4 kilometrelik kısmının tamamen böyle olduğunu belirten Turgut Savur, “Bu yola arabalarımız girmiyor. Bu yol da bir senedir böyle, yapan yok. Bizim yol bozuk değil bizim yolumuz kapalı. Biz bir yerlerden giriyoruz üstelik bu yoldan 4 köy daha var. Yukarıda bu köylerin toplamı 3 bin, Narman’ın nüfusu ise 14 bin 700. Dört köyün yaklaşık 3 bin kişilik nüfusu var ve herkes bu yoldan gidiyor ama kimse farkında değil. Biz farkında olduk Allah rızası için yapıyoruz. Köyümüzden çıkmayacağız ya da bu yoldan gitmeyi düşüneceğiz. Bana bu yolu düşünmektense bu yolu yapmak daha kolay geldi. Bugün yaptım bitti” dedi.
Baba oğul ve birde arkadaşları olmak üzere toplamda 3 kişinin kendi imkanlarıyla Traktör içerisinde hazırladıkları harçları suyla yıkadıkları kasislere döken vatandaşlar, malayla düzelterek yolun düzenli olması sağladı. Harçla yolun kasisli kısımlarını düzelten vatandaşlar, kasislere dökülen betonun kuruyuncaya kadar bozulmaması için sürücülerin dikkatini çekerek uyarıda bulundu. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumNarman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.