NARMAN’DA SAĞANAK YAĞIŞ SEL GETİRDİ

Erzurum’un Narman ilçesinde bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur ardından doluya dönüşmesiyle Kızıllar mevkiinden gelen sel suları birçok evi, ekili ve dikili alanlara zarar verdi.

30 Mayıs 2014 Cuma 08:51
NARMAN’DA SAĞANAK YAĞIŞ SEL GETİRDİ
Selami Selvi ekmiş olduğu bostan ve hayvanlarının kışlık yemi olan yoncası ve evinin sel sularından büyük zarar gördüğünü belirtti. Bu arada sel sularından un fabrikası da zarar görürken Erkan Satıcı, 3 yıldır mazgal ve boruların tıkalı olduğundan dolayı her yıl gelen sel sularından bir hayli zarar gördüğünü hiçbir yetkilinin çözüm üretmediğini belirtti.

AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, aniden yağan ve etkili olan yağmur ve doludan ötürü bazı ev ve iş yerlerinin yanı sıra ekili ve dikili arazilerinde ciddi zarar gördüğünü söyledi. Sağanak yağışın ardından zarar gören vatandaşları ziyaret eden AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, selden zarar gören vatandaşların bir an önce yaralarının sarılacağını dile getirdi.

Sağanak yağış sırasında bir evin bahçesinde ağaca bağlı olan köpek zor durumlar yaşadı. Sağanak yağış sırasında bir evin bahçesinde ağaca bağlı olan köpek zor durumlar yaşarken sel sularını fırsat bilen kazlar sel sularında yüzmeye çalıştı.

Öte yandan, sel suları nedeniyle asfaltta biriken hafriyat Karayolları ekiplerince temizlendi. 

Editör

Son Güncelleme: 30.05.2014 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.