MÜSİAD’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MÜSİAD Erzurum Şubesi bu seneki ramazan programında şehrin nezih mekanlarının birinde dar gelirli 100 aileye çocukları ile birlikte iftar verdi.

17 Temmuz 2014 Perşembe 02:51
MÜSİAD’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi bundan böyle Ramazan aylarında dar gelirli aileler için lokantada iftar programı düzenlemeyi geleneksel hale getirme kararı aldı.

Şube Başkanı Taner Bayır, Ramazan ayının; birliğin, beraberliğin, sevgi, dostluk, hoşgörü ve kardeşliğin ön plana çıktığı müstesna bir ay olduğuna dikkat çekerek, “Bizler oruç ibadetimizi yerine getirirken zor durumda bulunanların sorunlarının giderilmesine de yardımcı olmak ve bu rahmet, mağfiret ve bağışlanma ayı Ramazanı fırsat bilenlerden olmak istiyoruz ”diye konuştu.

Erzurum’da Ramazanın tam bir barış, sevgi ve merhamet ikliminde geçtiğini, herkesin hayırda yarıştığını dile getiren Başkan Taner Bayır, MÜSİAD olarak Erzurum’un ekonomik ve ticari açmazlarını yerel ve ulusal boyutta gündeme taşıyabilmenin yanı sıra; şehrin dar gelirli ve dezavantajlı gruplarına yardımcı olmak ve onların yanında olduklarını da göstermek istediklerini sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi, MÜSİAD Erzurum Şubesi, 18 Temmuz Cuma günü Tebrizkapı’daki Büyükşehir Belediyesi’ne ait iftar çadırında dar gelirli aileler ile şehrin protokolünü buluşturacak.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2014 02:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMÜSİADTaner Bayır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.