MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği tarihi Narmanlı Camii Bahçesinde gerçekleşti.

20 Temmuz 2014 Pazar 12:57
MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
Her yıl olarak düzenlenen iftar yemeği geleneğinde bu yıl bir değişiklik yapan MÜSİAD, dar gelirli yoksul ailelerle şehrin siyasi ve bürokrasilerini bir araya getirmeyi amaçladı. İki binin üzerinde katılımın sağlandığı iftar yemeğine ilgi oldukça yoğundu. MÜSİAD Şube Başkanı Taner Bayır, Gençlik Kurulu Başkanı Emrah Öztürk ile birlikte kazan başına geçerek ellerine aldıkları kepçelerle gelen misafirlere yemek dağıttılar. İftar sonrası katılımcılara teşekkür eden MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, “Bu iftar sofrasında bizi bir araya getiren yüce Rabbimize şükrederek sözlerime başlamak istiyorum. Bilindiği gibi Ramazan-ı Şerif af ve mağfiret ayı, paylaşma ve bütünleşme ayı. Aynı zamanda, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma ayı. Biraz durulma, etrafımızı anlama, kardeşlerimizle hemhal olma ayı. MÜSİAD olarak birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi adına, şehrimiz yöneticilerini bu iftar programında halkımızla kucaklaştırmasına, bir arada olmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu mübarek ayda, yakın ve uzak coğrafyalarda birçok acı olaya şahit oluyoruz. Suriye’de, Irak’da, Gazze de içimizi parçalayan dertler, zulümler yaşanıyor. Biz, bugün sahip olduklarımız için elbette şükrederken, bütün insanlık için neler yapılabileceğini de elbette bir kere daha düşünmeliyiz. Umudumuz ve duamız, bu mübarek Ramazan ayında mazlumların acılarının son bulması.” dedi.

MÜSİAD HERGEÇEN GÜN BÜYÜYOR

MÜSİAD'ın gelecek yıl, kuruluşunun 25. yıldönümünü kutlayacağını hatırlatan başkan Taner Bayır, MÜSİAD’ın yurtiçinde 78, yurtdışında da 56 ülkede 150 temsilciliği bulunduğuna dikkat çekti. Her geçen gün büyüyen, gelişen Türkiye ile birlikte MÜSİAD’ın da geliştirip büyüdüğünü ifade eden Bayır, ‘’26-30 Kasım tarihleri arasında ‘İşler Değişecek, Dünya Değişecek’ sloganıyla gerçekleştirilecek, 18. IBF Uluslararası İş Forumu ve 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nın, İSEDAK toplantılarıyla, Sudan ve Filistin İş Forumuyla aynı zamanlarda yer alacak. Arıca Erzurum Şubesi olarakta Anadolu'nun Zirvesinde Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Buluşması (AZUTİB)in üçüncüsü için hazırlıklara başladık. Bu işbirliği buluşmasında Azerbaycan, Gürcistan, İran, Kırgızistan, Rusya, Özbekistan, Kazakistan ve Türkmenistan ‘dan 100’ün üzerinde yatırımcı işadamı katılacak. Yine bir ilke imza atacağız ve Dünya Arıcılar Birliği tarafından ilk kez Türkiye de Erzurum’da 5. Apimedica ve 4. Apiguality Forum 2014 düzenlenecek. Bu tür organizasyonlarımız, faaliyetlerimiz inşallah daha da yaygınlaşacaktır’’ diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 20.07.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.