MUMCU’YA BAŞKAN SEKMEN PEYZAJI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in özel talimatıyla baştan aşağı yenilenen Mumcu Caddesi esnafı, Başkan Sekmen’e pankartlı teşekkür etti.

15 Ağustos 2014 Cuma 00:28
MUMCU’YA BAŞKAN SEKMEN PEYZAJI
Mumcu caddesindeki park sıkıntısı nedeniyle imza toplayan esnaf, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın talimatı ile kepçe vurulan Mumcu Caddesi’nde Peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında baştan aşağı değiştirilen ve park yasağı uygulaması başlatılan Mumcu caddesinde bodur çalışması ve ışıklandırma ile yeni görünüme kavuşturuldu.

ESNAF’TAN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Mumcu caddesi esnaflarından Tayyip Güngör, Muhittin Güney, Fatih Kırkıncı, Olgun Erturan, Suat Günbaş ve 30 esnaf tarafından “teşekkür” pankartı astırıldı. Mumcu esnafı,”Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mumcu Caddesi Başkanımız Mehmet Sekmen’in özel ilgisi ile yeni düzenlenmesine kavuştu. Özellikle park yasağının uygulanması büyük nefes aldırdı.” Diye konuştular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, yerel yönetimde en önemli çalışma ışıklandırma ve peyzajdır. Bu düşünceden hareketle şehrimizin yerleşim birimlerinden biri olan Mumcu Caddesi`ni modern bir hale getireceğiz."

Sekmen ayrıca, büyük bir emek harcayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2014 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.