MUHTARLAR'DAN BAŞKAN CENGİZ'E TEŞEKKÜR

Aziziye ilçesindeki 7 mahallenin muhtarı, ilçe mezarlığında kilitli taş ve peyzaj çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür etti.

21 Temmuz 2011 Perşembe 10:12
MUHTARLAR'DAN BAŞKAN CENGİZ'E TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz yıl mezarlıkta ağaç dikimi yapan belediye, bu yıl da yürüyüş yollarına kilitli taş döşeyerek peyzaj çalışmalarını bitirdi. Mezarlık içindeki yürüyüş yollarına aydınlatma da yapan belediye, haftanın belirli günleri Kur’an-ı Kerim okutulması amacıyla da ses düzeni kurdu. Belediyenin çalışmalarından dolayı Başkan Fatih Cengiz’e teşekkür eden muhtarlar, şehir mezarlığındaki çalışmayı işçilerle birlikte yerinde izledi. Vatandaşların yapılan çalışmadan memnun olduğunu belirten Yeni Mahalle Muhtarı Timur Meral, “Mezarlığın çevresi önceden kötü durumdaydı. Yolları bozuk, hatta birçok yerinde yol bile yoktu. Sağolsun başkan buraları görünce, çevre düzenlemesi yapılmasına karar verdi. Çevre düzenlendi, yeni yollar yapıldı, ilçe merkezinde ise her taraf karo bordür ve kitit taşıyla döşendi. Bunun yanında yine ilçemizde gözle gürülür bir hareketlilik var. Eski harabe yerler yıkılıyor, TOKİ konutları yükseliyor. Çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.