MÜHENDİS ADAYLARINA DERS VERDİ

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin İstanbul Teknik Üniversitesi ile imzalamış olduğu işbirliği protokolü çerçevesinde İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Alaeddin Arpacı ve Öğr. Gör. Dr. Adil Yücel “Makine Mühendisliğinde Mekanik ve Uygulamaları” isimli seminer dersinde ETÜ Makine Mühendisliği öğrencileri ile buluştu.

13 Kasım 2012 Salı 09:34
MÜHENDİS ADAYLARINA DERS VERDİ

ETSO Konferans Salonunda düzenlenen seminer dersine ETÜ Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Seminer sonrası ETÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Fatih Yetim üniversite adına Prof. Dr. Alaeddin Arpacı ve Öğr. Gör. Dr. Adil Yücel’e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Dersten sonra yapmış olduğu açıklamada Prof. Dr. Alaeddin Arpacı ve Öğr. Gör. Dr. Adil Yücel ilk kez geldikleri Erzurum’dan, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduklarını ve yeni bir seminer dersinde tekrar görüşmek istediklerini ifade ettiler. ETÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Fatih Yetim, ETÜ’nün İTÜ, ODTÜ ve YTÜ İle yapmış olduğu işbirliği protokolleri kapsamında ismi gecen üniversitelerden farklı alanlarda çalışmaları olan Öğretim Üyeleri ile ETÜ Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerini birçok seminer dersinde buluşacağını ifade etti.

 

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2012 09:47
Anahtar Kelimeler:
ETSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.