MODERN ERKEĞİN ÖZEL TAKIM ELBİSE MODELLERİ

admin
admin
02 Mart 2016 Çarşamba 15:29
MODERN ERKEĞİN ÖZEL TAKIM ELBİSE MODELLERİ
Hareketi seven ve genç bayların takım elbise seçimleri genelde klasik modeller ve slimfit dar kesim modeller arasında olmaktadır. Ekonomik özelliklerde Wessi kalitesi ile baylar giyimlerinde öne çıkan bir imaj elde edebileceklerdir. En çok tercih edilen renkler arasında mor, beyaz, indigo, mavi, yeşil, gri, füme, bej, kahverengi seçenekleri yer almaktadır. Hem ofis kullanımları, hem de özel günlerde tercih edilebilecek olan modelleri farklı dönemlerde özel kampanyalı fiyatlar üzerinden satın almak mümkün olmaktadır.
Ekose modeller oldukça fazla tercih edilmekte bunun yanında iki düğmeli çift yırtmaçlı klasik takımlar şık kullanımlarınız için ideal seçimler olabilmektedir. Ekose modellerde mavi, açık yeşil ya da kahve tonlarında modeller oldukça şık seçimler olmaktadır. Kravat ya da papyon kullanımlarında da tarzlar öne çıkmakta, ancak ofis kullanımları için daha çok kravatlı modelleri tercih edilmektedir. Daha zayıf baylar için slimfit modeller oldukça şık ve karizmatik bir ifade ortaya çıkaracaktır. Yelekli modellerde tercihlere göre şıklık oluşturmakta, yaka kısmı oldukça geniş olan modellerin yanında daha dar modellerde bulunmaktadır.
Damatlık modelleri daha özel seçenekler olmakta ve sağlanan her uyum ile damat adaylarına mükemmel bir imaj sunulmaktadır.  Bu alanda
adresi üzerinden araştırmalar yapabilir ve geniş ürün yelpazesi üzerinden ekonomik seçimler yapabilirsiniz. Kalite özelliklerindeki bu takımlar ile istediğiniz her kullanıma özel seçimler yaparak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.