MİRAS KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Erzurum'un Tortum ilçesinde akrabalar arasında miras tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 21:16
MİRAS KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
Edinilen bilgiye göre; Erzurum Tortum ilçesine bağlı Kaledibi köyünde meydana gelen olayda amca çocukları A.D ile M.D arasında arazi meselesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada A.D isimli şahıs pompalı tüfekle M.D ve oğulları F.D., F.D’nin üzerine ateş etmesi sonucu M.D, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda F.D ve F.D başından ve göğsünden hafif bir şekilde yaralanırken, kardeşini öldüren A.D ise intihar etmek amacıyla silahla kendisine ateş ederek yaralandı. M.D.‘nin cenazesi Tortum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılar Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2014 21:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTortumMiras Kavgası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.