Miniklerden ‘Evde Kal’ çağrısına destek

Erzurum'da minik öğrenciler "Evde kal" çağrısına videoyla destek verdi.

admin
admin
27 Mart 2020 Cuma 07:02
Miniklerden ‘Evde Kal’ çağrısına destek

Erzurum'da özel kreş ve gündüz bakımevi öğrencileri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaşlı ve kronik hastalığı olanların evlerinde kalmalarını teşvik için video hazırladı.

Minik öğrenciler, evlerinde ailelerinin çektiği kısa videolarla, Sağlık Bakanlığınca vatandaşlara yapılan "Evde kal" çağrısına destek verdi.

Minikler, videoda büyüklerine "Sevgili büyükbabalarımız ve büyükannelerimiz, biz sizi çok seviyoruz, siz de bizi seviyorsanız evinizde kalın, bizimle kalın.", "Anneanneciğim, babaanneciğim, dedelerim, sağlığınız için evde kalın, siz bizim için çok değerlisiniz.", "Canım dedem, ben seni çok seviyorum. Hastaneler kapalı gidemezsin, dışarı çıkma hasta olursun." diye seslendi.

Bakımevi öğretmenlerince sosyal medyada paylaşılan video, büyük beğeni topladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMiniklerEvde Kal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.