MİLLİ GÜREŞÇİ KIZI İÇİN BÖBREĞİNİ SATIYOR

Türkiye eski şampiyonlarından Milli Güreşçi Serdar Akgül, kalp hastası olan bir kızının hayatını kaybetmesinin ardından ilik nakli bekleyen kızını yaşatmak için böbreğini satışa çıkardı.

25 Şubat 2014 Salı 15:23
MİLLİ GÜREŞÇİ KIZI İÇİN BÖBREĞİNİ SATIYOR
Türkiye şampiyonlukları elde eden Serdar Akgül'ün, 2002 yılında dünyaya gelen ikizleri kalp çürümesi hastalığına yakalandı. Kızlarından Cennet’i kalp hastalığı sonrası kaybeden Akgül, ilik nakli bekleyen Melek’in iğnelerinin parasını karşılayabilmesi için böbreğini 14 bin Euro’ya satıyor.
GÜREŞ SIRASINDA SAKAT KALDI
Bir müsabakada aldığı darbe sonucunda epilepsi hastalığına yakalandığını ve sağ kolunun sakat kaldığını anlatan Akgül, sakat kaldıktan sonra çalışamadığını söyledi. Geçimini aldığı sakat maaşıyla sürdüren Akgül'e Güreş Federasyonu tarafından üç ayda bir maaş veriliyor.
KIZININ YAŞAMASI İÇİN İĞNE YAPTIRMASI GEREKİYOR
Kızının yaşaması ilik nakli beklediklerini belirten Akgül, "Herhangi bir sağlık güvencem yok. Kızımın yaşaması için tanesi 650 Euro olan iğneleri her ay vurdurmam gerekiyor. Ancak şu an bu iğneleri alacak durumum yok. Meleğimin de ölmesine dayanamam. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırseverlerden yardım bekliyorum" şeklinde konuştu.
“KIZIMA İĞNE ALMAK İÇİN BRONZ MADALYALARIMI SATTIM”
Elinde avucunda ne varsa sattığını söyleyen baba Akgül, sözlerine şöyle devam etti:
“Bronz madalyalarımı, evimi, elimde avucumda ne varsa her şeyimi sattım. Tek kızıma iğne alabilmek için. Kendi evimde kiracı olarak oturuyorum şimdi. Valilik bana kızımın iğneleri için bin lira veriyor. Kendimi dilenci gibi hissediyorum. Bu yüzden böbreğimi satışa çıkardım. 14 Euro’ya satıyorum. Ne olur kızımı kurtarın.”

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samuel Stephen 2017-12-22 06:15:44

Böbrekleri, 18 ila 45 yaşları arasındaki makul bir ücret karşılığında bağışlamak isteyen insanlara ihtiyacımız var. İlgili taraflar, daha fazla işlem için lütfen en kısa zamanda iletişime geçin. lütfen daha fazla bilgi için iletişime geçin: ([email protected])

Avatar
Rex Kelvin 2017-07-12 02:56:03

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve böylelikle onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler. Eğer bir bağışçı olmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir işlemde bulunmanızı garanti ediyoruz, her şey kanunen bağış yapan böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen [email protected] adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.